Produžen pritvor akterima afere Jovanjica: Koluvija ostaje u zatvoru još mesec dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen pritvor akterima afere "Jovanjica": Koluvija ostaje u zatvoru još mesec dana

Pritvor je, kako se saznaje produžen i za još osmoro osumnjičenih, zaposlenih u ovoj kompaniji.

Posebno odeljenje beogradskog Višeg suda prihvatilo je predlog Tužilaštva za organizovani kriminal i većinskom vlasniku Kompanije "Jovanjica" Predragu Koluviji (38), produžilo pritvor za još 30 dana.

Svi oni uhapšeni su 14. novembra, a na teret im se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici MUP Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su, po nalogu TOK, ušli na poljoprivredno dobro "Jovanjica" u blizini Stare Pazove, i kako je saopšteno, tamo pronašli ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

Zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.

BONUS VIDEO: Pozvala je da poruči picu, i tako SPASILA ŽIVOT majci (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Produžen pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019

Specijalni sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor većinskom vlasniku Kompanije "Jovanjica" Predragu Koluviji i ostalim osumnjičenim za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru...Pritvor im je produžen na predlog tužilaštva za organizovani kriminal, po čijem su nalogu uhapšeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.