Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen pritvor Anti Čiliću

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci produžio je za mjesec dana pritvor Anti Čuliću (38) iz Splita, sa prebivalištem u Omišu, zbog razbojništva u "Pošti Srpske" u banjalučkom naselju Borik, rečeno je Srni u ovom sudu.

Mjere pritvora su produžene zbog postojanja opasnosti od bjekstva osumnjičenog i zbog naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti krivično djelo.

Ove mjere produžene su do 24. januara.

Čulić je 24. novembra, maskiran >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i uz prijetnju plastičnim pištoljem, od radnika "Pošte Srpske" u Beogradskoj ulici u Banjaluci ukrao 480 KM i potom pobjegao.

Razbojnik je od ranije poznat policiji iz Hrvatske zbog krađa i nezakonitog prebacivanja preko granice zbog čega je odslužio zatvorsku kaznu od šest godina i osam mjeseci u Kazneno popravnom zavodu Split.

POVEZANE VIJESTI:

Predložen pritvor za pljačkaša pošte u Banjaluci

Opljačkana pošta u Banjaluci, policija uhapsila osumnjičenog

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.