Produžen poziv za promociju nauke i tehnike do 1. decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen poziv za promociju nauke i tehnike do 1. decembra

Rok za prijavljivanje na Javni poziv za realizaciju projekata promocije i popularizacije nauke i tehnike u opštinama u Srbiji produžen je do 1. decembra, saopštio je Centar za promociju nauke.

Centar za promociju nauke pozvao je sva naučno-stručna društva, škole, centre za stručno usavršavanje, udruženja i druge organizacije da podnesu svoje prijave za finansiranje izrade eksponata koji će se nalaziti u lokalnim parkovima nauke.

Ukupna sredstva izdvojena za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovu namenu iznose 2,2 miliona dinara, odnosno okvirno 200.000 dinara za svaki od gradova u kojima se već nalazi, ili će se nalaziti Park nauke.

Cilj javnog poziva je, navodi se u saopštenju, podizanje nivoa naučne pismenosti i širenje naučne kulture, te kako navode, dostupnost znanja u otvorenom prostoru putem naučnopopularnih eksponata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.