Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Producenti serije "Igre prijestola" : Potraga za novim glumcima uslovila predviđanja

Producenti popularne serije "Igre prijestola" najavljuju snimanje nove, sedme sezone, i u procesu su potrage za novim glumcima. Tvorci ovog serijala već su objavili oglas za nove glumce koji odgovaraju određenim karakteristikama.

Prva tražena uloga je muški lik generala koji ima između 40 i 55 godina. U opisu uloge piše da on treba da bude "stariji vojni zapovjednik" sa naglaskom više britanske klase, kakav je rezervisan za dobrostojeće građane Vesterosa. Obožavaoci su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stvorili teoriju da bi novi lik trebalo da bude vođa kraljičine garde u kraljevskoj luci.

Osim generala, producenti su takođe u potrazi za novim sveštenikom koji će zamijeniti Vrhovnog Vrapca. Glumac kojeg traže treba da je bijelac u šezdesetim godinama sa "izraženim licem".

Pored sveštenika, potreban je i ratnik. Ovaj glumac trebalo bi da bude bijelac između 35 i 45 godina. On je "krupan muškarac opasnog izgleda s napadačkom snagom pit bula i mora da bude upoznat sa vještinom borbe. U oglasu takođe stoji i da je za njega rezervisano mnogo dijaloga i da će imati veoma važnu ulogu. Uloga zahtijeva "normalan" engleski naglasak koji više liči onom kakav u seriji imaju sjevernjaci.

Sljedeći lik kojeg traže je neko ko će čuvati vrata sjevera. U oglasu stoji da to treba da bude "samopouzdan, izražajan, otvoren tip sa sjevera". Ova uloga je takođe izazvala reakcije obožavalaca koji pretpostavljaju da će novi lik biti čuvar ulaza Zimovrela ili će možda biti čuvar u Noćnoj straži.

"Čuvar grada koji presreće osobu sumnjivog izgleda" je naredna uloga koju traže na konkursu. Ovaj lik mora biti u tridesetim godinama i imati naglasak "više klase".

Ulogu "Trgovaca" treba da tumači glumac u četrdesetim godinama, koji ne mora da poznaje borilačke vještine i može biti bilo koje rasne ili etničke pripadnosti.

Otvoren je poziv i za pripadnice ljepšeg pola, pa tako traže razgolićenu damu. Ova "ljupka dama", kako stoji u ponudi, imaće mnogo teksta i moraće biti spremna da se u potpunosti skine. Njena nacionalnost nije važna, što sugeriše kako bi i ona mogla dolaziti iz Esosa ili sa neke nove lokacije. Obožavaoci smatraju da je možda riječ o Tirionovoj novoj "prijateljici" koja će mu praviti društvo na putu.

Za novu sezonu je potreban i novi vođa Dotrakija. Za ovu ulogu traže atletski građenog glumca u dobroj formi istočnjačkog porijekla, što sugeriše da bi moglo da bude riječi o novom Dotraki ratniku. Budući da je Deneris Targerijan ponovno Kalisi, obožavaoci smatraju da će ovaj lik biti ključan za predstojeću bitku.

Posljednji lik kojeg traže u oglasu najviše intrigrira obožavaoce. Potreban je gospodin u kasnim dvadesetim godinama koji je zgodan, visok i blijed. Naglasak nije naveden. Ovaj glumac treba da tumači osobu višeg staleža.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.