Prodavnica čuda gospodina Magorijuma RTV1 (15.00)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2021, 00:09

Prodavnica čuda gospodina Magorijuma RTV1 (15.00)

Film "Prodavnica čuda gospodina Magorijuma" na programu RTV1 emituje se od 15 časova. To je najčudnija, ali ujedno i najlepša prodavnica igračaka na svetu. Magorijum svojim "stanarima" pruža čarobno utočište u kojem sve oživljava - čak i sama prodavnica!

To je mesto gde čuda nikada ne prestaju. Ali, stvari se menjaju kada gospodin Magorijum, vlasnik prodavnice star 243 godine objavi da se povlači, a upravljanje prodavnice prepusti mladoj Moli Mohoni.

Prodavnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se pobuni, a nekada živahne igračke su još uvek tamo, ali postale su tihe i sive... Moli i Henri shvate da prodavnica može ponovo da oživi samo uz njihovu pomoć i da moraju da počnu da veruju u tajnu moć prodavnice i igračaka.

Glavne uloge u ovom filmu tumače: Dustin Hoffman,Natalie Portman,Jason Bateman,Zach Mills,Jonathan Potts,David Rendall,Beatriz Yuste,Ted Ludzik,Paula Boudreau,Mike Realba,Steve Whitmire,Marcia Bennett,Jesse Bostick.

Budite uz Radio-televiziju Vojvodine i filmski program.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.