Prodavali slike iz Janukovičeve vile

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavali slike iz Janukovičeve vile

Beloruska služba bezbednosti (KGB) saopštila je danas da su uhapsili nekoliko osoba koje su pokušale da prodaju pet umetničkih slika velike vrednosti koje su ukradene iz rezidencije bivšeg ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča.

Uhapšeni su prema navodima KGB tražili oko dva milona dolara za radove Monea, Munka, Van Goga, Kandinskog i Juona, ali stručnjaci još nisu potvrdili da je reč o originalima, kao ni da li su slike zaista ukradene iz Janukovičeve rezidencije.

Portparol KGB saopštio je da je prilikom pretresa stanova uhapšenih pronađeno više od 100 ikona i slika.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Prodavali ukradene slike iz Janukovičeve rezidencije

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 01:05

Beloruska služba bezbednosti (KGB) saopštila je u ponedeljak da su uhapsili nekoliko osoba koje su pokušale da prodaju pet umetničkih slika velike vrednosti koje su ukradene iz rezidencije bivšeg ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča...Uhapšeni su prema navodima KGB tražili oko dva milona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.