Prodata licenca za čuvenu igru iz naftalina

Izvor: B92, 07.Dec.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodata licenca za čuvenu igru "iz naftalina"

THQ Nordic nastavlja sa svojom aktivnom kupovinom zaboravljenih franšiza i studija kako bi ih vratio u život u novom ruhu, a sada je red došao i na kultu trkačinu u kojoj baš nije najbitnije biti najbrži.

U pitanju je Carmageddon kojeg je davne 1997. godine izdao studio Stainless Games.

THQ Nordic nije kupio i same kreatore igara, već samo licencu za igru tako da je logično za očekivati da nas u narednim godinama očekuje novi deo ove vratolomne trkačine, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << planovi kompanije trenutno nisu poznati javnosti.

THQ Nordic je baš izrastao u ovoj godini kada su u pitanju franšize, jer je na svoju stranu dovukao Kingdoms of Amalur serijal, Deep Silver, kreatore Goat Simulatora i mnoge druge.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.