Prodao je krntiju tenka za ODLIČNE PARE, ali kupac je na kraju postao MILIONER (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Apr.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodao je "krntiju" tenka za ODLIČNE PARE, ali kupac je na kraju postao MILIONER (VIDEO)

Kada je Džo Hjuz (23) prodao svoj stari sovjetski tenk Niku Midu, inače zaluđeniku za tenkove, nije ni mogao da zamisli da se za siću odrekao zlatnih poluga vrednih skoro dva i po miliona evra.

Neverovatno je što mladom Hjuzu nije žao, a od Mida, koji mu je za tenk dao oko 35 hiljada evra, očekuje da ga časti pivom.

- Svi misle da se osećam užasno jer sam propustio priliku da pronađem toliko bogatstvo, ali stvarno nisam uznemiren jer sam prodao tenk za dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << cenu. Nisam se čuo sa Nikom, ali ako uspe da zadrži zlato, očekujem pivo - rekao je Džo.

Mehaničari su, kako piše Metro, rastavili tenk, koji je u Veliku Britaniju prevezen iz Iraka. Smatra se da su zlatne poluge u rezervoaru tenka stavljene tokom invazije Kuvajta 1990-ih, piše Večernji.hr.

Sve su odlučili da snime jer se upravo u rezervoarima nalazi sakriveno oružje. Međutim, njihova reakcija kad su umesto naoružanja naišli na zlato, nema cenu.

Zlatne poluge se trenutno nalaze u rukama policije, koja pokušava da sazna da li odgovaraju prijavljenom ukradenom zlatu. Ako ne pripadaju, Niku i njegovim mehaničarima se baš posrećilo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.