Izvor: Blic, 20.Maj.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodala nevinost za 8.800 funti

Osamnaestogodišnja Alina Persea iz Rumunije prodala je svoju nevinost po ceni od 8.800 funti na aukciji organizovanoj na jednom nemačkom sajtu, prenosi Dejli mejl.

Najvišu ponudu je dao jedan četrdesetpetogodišnji biznismen iz Italije. On joj je platio put u Veneciju, gde su obilazili gradske znamenitosti, a potom proveli noć u luksuznom hotelu.

"On je bio veoma šarmantan i duhovit, lepo smo se slagali i drago mi je što je on pobedio na aukciji ", izjavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Alina Persea dodajući da izgleda dosta mlađe.

Alina je odlučila da svoju nevinost ponudi na prodaju putem aukcije jer joj je bio neophodan novac za školovanje. Ona je otišla u Nemačku da radi, ali je ubrzo izgubila posao zbog toga što ne govori dobro nemački jezik.

Odlučila se na ovaj neobičan korak nakon što je pročitala da je Amerikanka Natali Dilan prodala nevinost za dva i po miliona funti. Rumunka se nadala da će na aukciji zaraditi 50.000 funti.

"Licitiranje je trajalo dve nedelje", izjavila je za magazin Klouser.

Pobednik je bio novi licitant koji se pojavio na samom kraju aukcije.

"Nadala sam se da ću upoznati finog čoveka, kao u filmu 'Zgodna žena'", rekla je devojka.

"Dočekao me je na aerodromu sa šarmantnim osmehom na licu i bombonjerom u ruci. Posle obilaska grada otišli smo u hotel gde smo vodili ljubav. Bila sam pomalo nervozna, ali bio mi je veoma privlačan, tako da sam uživala. Ujutru smo zajedno doručkovali i on mi je rekao da bi želeo da se opet vidimo i ja sam pristala", Alina je otkrila neke detalje svog zanimljivog susreta sa strancem.

Devojka je na sajtu www.gesext.de dala svoj opis i dodala da želi da upozna nežnog i ljubaznog muškarca.

Iako se nadala većoj sumi novca, Alina nije bila nezadovoljna. I dalje planirala da plati školovanje na fakultetu.

Možda je Alina pored toga i pronašla ljubav.

"Nadam se da ću ga opet videti. I sledeći put neće morati da plati", rekla je Alina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.