Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja Koenove muzike porasla za 400% nakon njegove smrti

Prodaja albuma, singlova i streamova nakon smrti Leonarda Koena porasla je za 400%.

11. novembra je objavljeno kako je Koen preminuo, a do 17. novembra prodaja albuma, singlova, ali i streamova porasla je za 400%.

Od singlova treba pomenuti pjesmu ‘Hallelujah’, koja se vratila u SAD listu singlova, kao i nacionalnu listu, dok se kompilacija ‘The Essential Leonard Cohen’ vratila na Billboard 200 na 13. mjesto.

Novi album, ‘You Want It Darker’ smjestio se na 7. mjesto. Samo njegova prodaja porasla je za 197%.

Leonard Koen je preminuo 7. novembra nakon pada tokom noći.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prodaja Koenove muzike porasla za 400 odsto nakon njegove smrti

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2016

Prodaja albuma, singlova i streamova nakon smrti Leonarda Koena porasla je za 400 odsto...Od singlova treba pomenuti pesmu ‘Hallelujah’, koja se vratila u SAD listu singlova, kao i nacionalnu listu, dok se kompilacija ‘The Essential Leonard Cohen’ vratila na Billboard 200 na 13. mesto...Novi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.