Procvetale zaštitne ograde u Beogradu

Izvor: B92, 23.Avg.2019, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Procvetale" zaštitne ograde u Beogradu

U Bulevaru Vojvode Mišića, kod Sajma, na razdelnu ogradu postavljene saksije s više od 4.500 sezonskog cveća, šiblja i dugogodišnjeg bilja.

"Posle Bulevara Mihajla Pupina, gde je ograda ranije vertikalno ozelenjena na isti način je ulepšan i Bulevar Vojvode Mišića u opštini Savski venac i na metalnu zaštitnu ogradu u dužini od 100 metara, postavljeno je 600 saksija", navedeno je u saopštenju.

"Biljke raznih boja, oblika, listova i cvetova daju teksturu i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolorit zaštitnoj ogradi", a za zalivanje je postavljen automatski sistem "kap po kap".

Taj "zeleni zid" u jednom od najprometnijih bulevara Beograda, doprineće i smanjenju buke i apsorbovaće deo zagadjenja iz auspuha vozila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.