Proćerdaše imovinu Beobanke!

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proćerdaše imovinu Beobanke!

BEOGRAD - Beobanka, jedan od lidera srpskog bankarstva, sahranjena je bez opela i rake, a do današnjeg dana razvlači joj se imovina skoro potpuno inkognito - bez vidljivijih, javnih obaveštenja o licitacijama ili tenderima...

Da li je ikada javno saopšten izveštaj Dinkićevih eksperata o tome koliko je država zaradila prodajom imovine Beobanke u stečaju? Da li je ikada saopšten bilans banke u stečaju? Mislimo da nije. Ko kaže da nije tako - neka demantuje novinare i javnost! >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Zbog čega je morala više puta da se radi procena aktive i pasive Beobanke i zašto su izveštaji revizorske kuće Danka Đunića bili dijametralno različiti...

PARE „ISTERIVANE KOMBIJIMA“!!!

Jedan od upućenijih u višegodišnji „rad“ stečajnog računa Beobanke tvrdi kako se dešavalo da je na njemu bilo više para nego u svim najprofitabilnijim stranim banaka u zemlji.

- Sredom i petkom praznili su se računi i isterivane su pare Beobanke i to su bili dani blagostanja za sve osim za ljude koji su oterani iz Beobanke i ostali na ulici bez posla.

SUTOMORE ZA BAGATELU!

Beobanka je imala u vlasništvu ili zakupu veliki broj objekata širom zemlje. Tek o onim objektima koji su bili pod hipotekarnim kreditima da i ne pričamo.

Ali, šifrovani su uspeli da sve to rasprodaju za vrlo kratko vreme. A, kako i po kojim cenama primera je bezbroj:

- Veliki objekat u Sutomoru prodat je po ceni od 250 evra za kvadrat, jer se o tome pričalo dugo u našoj firmi, mada nam niko nikada nije zvanično dao na uvid originalnu dokumentaciju - tvrde isti izvori iz banke.

Ovo je neverovatno. Treba ponovo otvoriti Goli Otok. Ja vas gledam,...

Sta znace domace banke za jednu ozbiljnu drazavu to je suvisno govoriti.Evo jednoga primera iz drzave gde zivim Canada koja ima 7-8 doamcih banaka i nijednu stranu banku.Jednostavno stranim bankama je zabranjen rad raznim zakonima ismicalicama.Canada je clan G8 i sada ponajbolje stoji u ovoj krizi gdje jos nema znakova krize.

namjerno unistavanje srbskih banaka je strasan zlocin protiv naroda i Srbije a koliko se sjecam unistne su da bi se poklonila zeljezara SMederevo americkim zlocincima za pisljivih 26 milona sada pisljivih americkih dolara.Domace banke su bile komitmenti zeljezare tako da je zeljezara dpoklonjena a dugovi zeljezare prebaceni na Srbiju.

Samo vi idioti i dalje verujte tim DOSmanlijskim zlocincima i dalje nastavite da im verujete i glasate za njih.Umesto da ste s motkama zlocince zatukli u glavuzde.

Pretpostavljam da je po misljenju vaseg dragog kolektora poslednja recenica upravo onakva kakova bi trebala da se pojavi u novinama ovog tipa

Kostadine ,Kostadine nezna se dali si vise nepismen ili vulgaran.Ni Canada tj Kanada te nije promenila .Pa postoje kritike i sa kulturnijim izrazima .to sto si vulgaran ne znaci da ces nase politicare i ljude na rukovodecim radnim mestima da potreses.Ti sve vredjas i nikog ne stedis Glasaci tj narod su idioti,. politicari su zlikovci , a ti si jedini pametan da dajes savete iz Canade.Kostadine dodji i uzmi motke i ,,zatukli u glavuzde; zlocince.Sta ti ovo znaci neznas ni ti sam.Jedno dete sa normalnim I.Q bi bolje napisalo.Ne javljaj se vise i ne gubi vreme uzalud .Tvoje pisanje je i za nas gubljenje vremena.Kako li si ti stigo do Canada -Kanade.

Secamo se odusevjenja kad su skidali Slobu, ali eto danas vidimo to dobra ne donese, sem ako neko ne misli na dobro koje se svakodnevno vrti na Pinku.Za mene je to dno dna, kaljuza iz koje se narod vise ne iscupa. To posrnuce je kod nas Srba jos najdalje stiglo, jednostavno ne postoji institucija a da nije korumpirana. Ima li nade, pita svako od nas, mislim da ima ali pocekati treba.

Posle 5. Oktobra u Srbiji više ništa nije sveto! Bankarski sistem je uništen. Šifrovani će, nadam se, jednom morati da odgovaraju, ali za moju Banku biće kasno. Tek sada se u javnosti pojavljuju činjenice koje su mi bile poznate jer sam radila u toj Banci od 1978. godine do kraja 2004. (radila i u stečaju i sama otišla jer nisam mogla više da podnesem nepodnošljivu lakoću sa kojom se gasila Banka po nalozima Mlađana Dinkića i njegovih "eksperata"). Moja Beoanka kao poverilac je žrtvovana, dužnici nisu procvetali kako su se poradovali! Goli otok bi za Dinkića & company bio Diznilend!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.