Probudila se sa UJEDOM ovog insekta, a kroz par DANA lekari su se borili da joj spasu ruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 08:01

Probudila se sa UJEDOM ovog insekta, a kroz par DANA lekari su se borili da joj spasu ruku

Dadilja navodi kako se plaši da spava u krevetu zbog ujeda pauka.

Morgan Kurar, 21, dadilja iz Oxfordshire u Velikoj Britaniji doživela je veliku traumu.

Naime kako navodi jedno jutro se probudila sa ujedom na ruci veličine novčiča. Nakon nekoliko dana ruka je počela oticati i postala je "kao bokserska rukavica".

Nesrećna devojka nije znala šta je u pitanju, a njeni simptomi su iz dana u dan bili sve gori - temperatura, znoj i groznica.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj se stanje nije popravljalo, otišla je kod lekara koji je zakljućio da je to ujed pauka koji se zove lažna udovica.

Ova vrsta pauka je rasprostranjena po Evropi i veoma podseća na crnu udovicu, ali za razliku od ostalih vrsta dosta je agresivnija.

Njen ujed je otrovan i sličan je ubodu osa.

Doktor je rekao da je dadilja imala mnogo sreće, jer je ujed skoro koštao ruke  i života, ali da su uspeli da saniraju ujed i spase ruku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.