Prizor koji će oca dva dečaka PROGANJATI CEO ŽIVOT: Mislio je da je spasio sinove iz požara, ušao je u kuću i shvatio BOLNU ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 08:30

Prizor koji će oca dva dečaka PROGANJATI CEO ŽIVOT: Mislio je da je spasio sinove iz požara, ušao je u kuću i shvatio BOLNU ISTINU

Četrdeset minuta kasnije čula je strašne vesti

Zak (3) I Harli (4) Harvi igrali su se u očevom karavanu u Velsu kada ga je iznenada zahvatila vatra. Hrabri otac Šon (28), uleteo je u vozilo i kroz gust dim i vatru probio se do dečaka i zgrabio ono za čega je smatrao da su dve ruke i pobegao napolje. Tek nekoliko trenutaka kasnije shvatio je da je u kuću doneo samo jednog dečaka držeći ga za nogu i ruku.

Nakon što je uspeo da spase Harlija, iako teško povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratio se po Zaka, ali je već bilo prekasno, prenosi "San".

- Šon je ušao u kuću i držao Harlija za nogu i ruku. Mislio je da nosi i Zaka – ispričala je neutešna majka Erin Harvi (28).

Vlasti još uvek istražuju uzrok ovog incidenta koji se dogodio u januaru, za koji se veruje da se dogodio slučajno i da porodica nema nikakve veze sa tim.

- Razgovarala sam sa medicinskom sestrom u bolnici u koju su odvedeni i pitala je: "Gde je Zak?", a kada je rekla da nije sigurna i da će policija doći da porazgovara sa mnom, jednostavno sam znala – kaže majka.

.

Porodična agonija

Majka je za medije izjavila da je nakon potvrde da joj je jedan sin preminuo, saznala da je drugi teško povređen zbog čega je u komi i ima male šanse da preživi. Na sreću Harli se izvukao, a kada se probudio, setio se čitavog događaja.

- Vrlo je verovatno da kada se probudio mi je rekao: "Zak je mrtav". Bilo je potpuno drugačije čuti to od njega. Sada je dobro, vratio se u školu i snalazi se bolje nego što bih ja to mogla. Znate da se te stvari događaju, ali mislite da se nikada neće vama dogoditi – zaključila je Erin.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.