Priznanje „Zvezde Beograda” za 16 udruženja

Izvor: Blic, 21.Dec.2010, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje „Zvezde Beograda” za 16 udruženja

Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima sutra će u 14 sati u svečanoj sali Skupštine grada dodeliti priznanja „Zvezde Beograda”. Statue će dobiti autori najboljih projekata udruženja finansiranih iz gradskog budžeta tokom 2010. godine.

– Gradski sekretarijati, agencije i kancelarije sproveli su u ovoj godini ukupno 16 konkursa za dodelu sredstava udruženjima, za šta je izdvojeno skoro 300 miliona dinara. Za svaki od sprovedenih konkursa komisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadužene za praćenje i evaluaciju projekata predložile su jedan projekat po konkursu, koji je dobio najviše ocene, te će priznanje „Zvezde Beograda” biti uručeno predstavnicima 16 udruženja čime Gradska uprava pokazuje odlučnost u davanju podrške civilnom sektoru u smislu ostvarivanja dijaloga i osnaživanja partnerstva. Takođe, cilj je da se dodatno prepoznaju, afirmišu i javno istaknu napori udruženja koji su usmereni ka rešavanju konkretnih problema Beograđana, zaštiti životne sredine, obogaćivanju kulturne ponude grada, poštovanju ljudskih i manjinskih prava – rekao je Danko Runić, direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima.

Svečanosti povodom dodele priznanja „Zvezde Beograda” prisustvovaće predstavnici svih organizacionih jedinica Gradske uprave koje su tokom godine raspisivale konkurse za finansiranje projekata udruženja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ČETVRTA RATA POMOĆI NAJUGROŽENIJIM PENZIONERIMA

Izvor: Kurir, 21.Dec.2010

BEOGRAD - Isplata četvrte rate pomoći beogradskim penzionerima sa najnižim primanjima počela je danas. Kako je saopštio zamenik gradonačelnika Beograda Milan Krkobabić, četvrta rata pomoći biće isplaćena na kućne adrese u narednih pet dana...- Ovo je deveta rata koju isplaćujemo, a četvrta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.