Privremene izmene trasa pojedinih linija GSP „Beograd

Izvor: Studio B, 20.Feb.2012, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremene izmene trasa pojedinih linija GSP „Beograd"

Zbog radova JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" u Ulici Ljutice Bogdana, autobusi na linijama 42, 59 i 78 do završetka radova u oba smera idu Ulicom dr Milutina Ivkovića i Bulevarom kneza Aleksandra.

Po rečima dežurnog dispečera GSP „Beograd" Miće Dautovića zbog radova „Beogradskog vodovoda i kanalizacije" i autobusi na liniji 39 od 8 časova do završetka radova saobraćaju do Mesne zajednice „Kumodraž".

- Na beogradskim ulicama danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je pun broj od 1.340 vozila: 150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.093 autobusa. Tramvaji na svim linijama su vraćeni na redovne trase, pa tako tramvaji na linijama 2 i 12 ponovo saobraćaju preko Slavije, a uspostavljene su i linije 10 i 14. Danas su vraćene i školske linije - rekao je Dautović.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.