Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremena obustava rada na šalterima za izdavanje dokumenata u Banjaluci

BANJALUKA - Šalteri za izdavanje ličnih dokumenata u Banjaluci neće raditi od sutra (8 časova) do ponedjeljka (6 časova), saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz tehničkih razloga slijedi privremena obustava rada na lokacijama za izdavanje ličnih dokumenata.

“Obavještavamo građane da je od strane Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH upućen dopis kojim su nadležne organizacione jedinice Ministarstva unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << poslova RS obaviještene, da zbog tehničkih radova, neće biti dostupne evidencije koje tehnički održava Agencija, što će onemogućiti rad lokacija za izdavanje dokumenata”, stoji u saopštenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.