Privedeno sedam lica na severu KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2010, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeno sedam lica na severu KiM

KOSOVSKA MITROVICA - Sedam osoba srpske nacionalnosti uhapšeno je u severnom delu Kosovske Mitrovice, javlja danas Kontakt plus radio.

Prema rečima regionalnog portparola kosovske policijske službe Besima Hotija, petorica mladića privedena su u noći između nedelje i ponedeljka u Bošnjačkoj mahali zbog remećenja javnog reda i mira, a nešto kasnije i roditelji jednog od njih zbog sprečavanja policajaca u obavljanju dužnosti.

"Petorici mladića određen je pritvor od 48 sati. Predati su istražnom sudiji, koji će ih tokom dana saslušati", rekao je Hoti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kosovo: Novo hapšenje Srba

Izvor: Mondo, 01.Feb.2010

Sedam osoba srpske nacionalnosti uhapšeno je u severnom delu Kosovske Mitrovice, javlja danas Kontakt plus radio.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.