Priveden zbog napada na kontrolora Bus plusa

Izvor: Blic, 07.Nov.2012, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden zbog napada na kontrolora "Bus plusa"

Kontrolor "Bus plusa" D. B. (21) napadnut je jutros na prigradskoj liniji 4410 koja saobraća na relaciji Sopot-Mladenovac. Putnik je pri izlasku iz vozila nasrnuo je na njega, zbog čega je kontrolor pao na ivičnjak i lakše povredi glavu. Napadač je priveden.

Policija je odmah privela napadača protiv koga će biti podneta krivična prijava, a kontrolor je vozilom Hitne pomoći odvezen do najbliže zdravstvene ustanove.

- Nakon samo dve nedelje napadnut je još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naš kontrolor koji nijednim svojim postupkom nije izazvao takvo reagovanje putnika. Molimo građane da razumeju da je pregled karata na linijama gradskog prevoza radna obaveza kontrolora i zahvaljujemo se svima koji ih uvažavaju jer oni su ljudi koji samo rade svoj posao - kažu u "Bus plusu".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnut kontrolor sistema Bus plus

Izvor: B92, 07.Nov.2012

Beograd -- Kontrolor sistema Bus plus D.B. (21) napadnut jutros oko 9 sati na prigradskoj liniji 4410, koja saobraća od Sopota do Mladenovca, saopštava Bus plus...Kako se navodi u saopštenju, jedan od putnika nasrnuo je na kontrolora tokom izlaska iz vozila, zbog čega je kontrolor pao na ivičnjak...

Nastavak na B92...

Napadnut kontrolor Busplusa

Izvor: RTS, 07.Nov.2012

Jutros lakše povređen kontrolor Busplusa autobuskoj liniji Sopot-Mladenovac. Napadač priveden, biće podneta krivična prijava...Kontrolor Busplusa D.B. (21) napadnut je jutros oko 9 sati radeći na prigradskoj liniji 4410 koja saobraća od Sopota do Mladenovca, saopštio je Busplus...Kako se navodi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.