Priveden predsednik niškog Privrednog suda: Vozio pijan sa LAŽNIM TABLICAMA

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden predsednik niškog Privrednog suda: Vozio pijan sa LAŽNIM TABLICAMA

Predsednik niškog Privrednog suda Božidar Stanković zaradio je dve prekršajne i jednu krivičnu prijavu jer je zatečen pijan za volanom, a da zlo bude veće, ustanovljeno je da je upravljao automobilom sa lažnim tablicama.

Stankovića je saobraćajna policija 1. jula zaustavila u ulici 7. jula a osim kontrole dokumentacije, podvrgnut je alkotestiranju.

- Alkotest je pokazao je pokazao 0.9 promila alkohola pa je protiv vozača podneta prekršajna prijava zbog vožnje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pijanom stanju. Međutim, ustanovljeno je još i da tablice na „pežou 307“ tamnoplave boje kojim je upravljao, pripadaju drugom vozilu koje je uništeno u požaru.

- Zbog toga je protiv njega podneta i prekršajna prijava jer je vozio neregistrovani automobil ali i krivična prijava zbog falsifikovanja – kažu naši sagovornici uključeni u ovaj slučaj.

- Kako je ustanovljeno tokom ispitivanja ovoj slučaja, tablice na vozilu u kojem je zatečen predsednik suda, skinute su sa drugog vozila iste marke ali crvene boje koji je bio vlasništvo njegove supruge, a koji je izgoreo pre nekoliko meseci.

- Stanković je kupio drugi „pežo 307“ ali umesto da ga registruje, na njega je samo prebacio tablice sa uništenog automobila.

- Novinar Telegrafa pokušao je da komentar ovoj slučaja dobije od Božidara Stankovića. On je u telefonskom razgovoru objasnio da je trenutno zauzet ali da će poziv uzvratiti i izrazio želju da se sa novinarem sretne.

Međutim, više se nije javio.

(D.R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Uhapšen predsednik niškog Privrednog suda: Vozio u alkoholisanom stanju sa lažnim tablicama

Izvor: BKTV News, 04.Jul.2017

Predsednik niškog Privrednog suda Božidar Stanković zaradio je dve prekršajne i jednu krivičnu prijavu jer je zatečen pijan za volanom, a ustanovljeno je da je upravljao automobilom sa lažnim tablicama...Stankovića je saobraćajna policija 1. jula zaustavila u ulici 7. jula a osim kontrole dokumentacije,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.