Priveden osumnjičeni zbog eksplozije u Nemačkoj, u njegovom stanu pronađeno telo

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 16:26

Priveden osumnjičeni zbog eksplozije u Nemačkoj, u njegovom stanu pronađeno telo

Nemačka policija privela je danas osumnjičenog za izazivanje eksplozije u višespratnici u gradu Ratingen u kojoj je povređeno 10 vatrogasaca i dvoje policajaca.

U stanu 60-godišnjeg osumnjičenog muškarca pronađeno je telo, prenosi Rojters.

Osumnjičeni je odveden u bolnicu sa teškim povredama, ali nije poznato da li je povređen usled eksplozije ili tokom hapšenja.

Prethodno je ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Herbert Rojl saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je udruženje vlasnika stanova obavestilo policiju oko 10 sati da je poštansko sanduče jednog stanara prepuno, nakon čega su vatrogasci došli na lice mesta kako bi otvorili vrata stana.

Uzrok eksplozije još nije poznat, a bezbednosne službe ne isključuju mogućnost da je reč o ciljanom napadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOMBOM NAPAO POLICIJU I VATROGASCE: U eksploziji ranjeno 12 osoba, u stanu nađeno TELO ŽENE

Izvor: Blic, 11.Maj.2023

Nemačka policija privela je danas osumnjičenog za izazivanje eksplozije u višespratnici u gradu Ratingen, u kojoj je povređeno 10 vatrogasaca i dvoje policajaca, od kojih neki veoma teško.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.