Priveden osumnjičeni za pokušaj seksualnog napada na dete u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 13:57

Priveden osumnjičeni za pokušaj seksualnog napada na dete u Beogradu

Policija je identifikovala i privela muškarca koji se sumnjiči da je juče predveče, u tržnom centru na Zvezdari, pokušao da seksualno napadne 10-godišnju devojčicu.

Njemu je određeno do 48 sati u kom roku će biti priveden nadležom tužilaštvu, saznaje Tanjug. Očekuje se policijsko saopštenje u vezi sa ovim slučajem.

Mediji su preneli da su sigurnosne kamere tržnog centra na Zvezdari snimile oko 19 sati sinoć kako muškarac odvodi 10-godišnju devojčicu u toalet, a potom i kako izlaze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVOJČICU (10) ODVUKAO U TOALET I POKUŠAO DA JE SILUJE: Policija privela manijaka iz beogradskog tržnog centra

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021

Očekuje se policijsko saopštenje u vezi sa ovim slučajem...Policija je identifikovala i privela muškarca koji se sumnjiči da je juče predveče, u tržnom centru na Zvezdari, pokušao da seksualno napadne 10-godišnju devojčicu...Njemu je određeno do 48 sati u kom roku će biti priveden nadležom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom

Izvor: RTS, 13.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. Š. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom. . On se tereti da je juče pozvao desetogodišnju devojčicu da uđe s njim u toalet jednog tržnog centra na Zvezdari,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.