Izvor: Piplmetar.rs, 19.Maj.2023, 07:30

Priveden muškarac (52) koji je ubio svoju ženu u Petrinji

Osumnjičeni 52-godišnji muškarac u sredu, 17. maja, oko podneva, došao je u porodičnu kuću u Ulici Stjepana Radića u Petrinji i iz niskih pobuda nasilno usmrtio 45-godišnju ženu

Foto ilustracija: Shutterstock


Pred sud u Sisku priveden je muškarac osumnjičen da je u sredu ubio svoju ženu, piše Index.
Podsetimo, u sredu oko 13.20 policija je primila dojavu da je u porodičnoj kući na području Petrinje pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << beživotno telo ženske osobe.
– Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem je uhapšena i pod policijskim nadzorom – objavila je policija.
Danas su objavili nove detalje.
– Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su u saradnji sa Županijskim državnim tužilaštvom u Sisku dovršili kriminalističko istraživanje zbog teškog ubistva 45-godišnje žene. Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 52-godišnji muškarac u sredu, 17. maja, oko podneva, došao u porodičnu kuću u Ulicu Stjepana Radića u Petrinji i iz niskih pobuda nasilno usmrtio 45-godišnju ženu.
– Na mestu događaja obavljen je uviđaj kojim je rukovodila tužiteljka iz Siska. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke – objavila je policija.
(Telegraf.rs)


Video: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Vesti

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.