Pritvorenik pobegao iz sudnice tokom saslušanja skokom kroz prozor

Izvor: Blic, 08.Jun.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvorenik pobegao iz sudnice tokom saslušanja skokom kroz prozor

Osumnjičeni za preprodaju droge Aleksandar Marjanović (33) pobegao je danas tokom saslušanja iz Višeg suda u Šapcu.

- Marjanović je iskočio kroz otvoren prozor sa prvog sprata zgrade tog suda na haubu parkiranog automobila i pobegao - rekao je portparol šabačkog tužilaštva Slobodan Velisavljević.

U šabačkoj policiji agenciji Beta je rečeno da je privedeni u trenutku bekstva bio u nadležnosti suda i sudskih čuvara.

Šabačka policija juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je zaplenila više od 13 kilograma skank, a zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga privedeni su Marjanović i I. E. (31).

Oni su drogu prevozili u rezervoaru i rezervnom točku automobila BMW lozničkih saobraćajnih oznaka, a policija ih je zaustavila na putu Šabac-Valjevo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEG IZ SUDNICE: Pritvorenik pobegao tokom saslušanja kroz prozor

Izvor: S media, 08.Jun.2013

Osumnjičeni za preprodaju droge Aleksandar Marjanović (33) pobegao je danas tokom saslušanja iz Višeg suda u Šapcu..."Marjanović je iskočio kroz otvoren prozor sa prvog sprata zgrade tog suda na haubu parkiranog automobila i pobegao", rekao je portparol šabačkog tužilaštva Slobodan Velisavljević...U...

Nastavak na S media...

Optuženi pobegao kroz prozor suda

Izvor: B92, 08.Jun.2013

Šabac -- Osumnjičeni za preprodaju droge Aleksandar Marjanović (33) pobegao je tokom saslušanja iz Višeg suda u Šapcu...Marjanović je iskočio kroz otvoren prozor sa prvog sprata zgrade tog suda na haubu parkiranog automobila i pobegao, rekao je portparol šabačkog tužilaštva Slobodan Velisavljević...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.