Pritvor zbog sumnje da je obljubio devojčicu

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor zbog sumnje da je obljubio devojčicu

Sudija Višeg suda u Kraljevu, odredio je pritvor do 30 dana Rodoljubu M. (64) iz okoline Čačka zbog sumnje da je pokušao da obljubi šestogodišnju devojčicu.

Rodoljubu M. je posle hapšenja određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a danas je priveden sudiji.

Rodoljub M. se summnjiči da je ispred kafane "Mlanča" u istoimenom selu, prišao devojčici i zagrlio je, na šta je jedna žena reagovala, posle čega je pozvana policija.

Sve se dešavalo za vreme trajanja porodične proslave porodice iz Ivanjičkog sela Pridvorica, kada se devojčica izdvojila iz grupe na obližnji parking.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pritvor za napadča koji je osumnjičenog da je obljubio devojčicu (6)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2014

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kraljevu, odredio je u ponedeljak pritvor do 30 dana Rodoljubu M. (64) iz okoline Čačka, koga je kraljevačka policija u nedelju uhapsila zbog sumnje da je pokušao da obljubi šestogodišnju devojčicu. ..Foto: Ilustracija..Rodoljubu M. je posle hapšenja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.