Pritvor zbog falsifikovanja isprave

Izvor: RTS, 28.Jan.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor zbog falsifikovanja isprave

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje službene isprave, Osnovni javni tužilac u Čačku, odredio je meru zadržavanja Z. Ć. iz Čačka.

Osnovni javni tužilac u Čačku, odredio je meru  zadržavanja Z. Ć. (1963) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje službene isprave.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je, u svojstvu odgovornog lica Doo "357" iz Konjevića, u vremenskom periodu od 12. januara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do 15. aprila prošle godine, sačinio osam falsifikovanih službenih isprava-odobrenja za  nabavku municije i jednu falsifikovanu službenu ispravu-odobrenje za nabavljanje oružja neistinete sadržine, koje je overio falsifikovanim pečatom Ministarstva unutrašnjih poslova.

Falsifikovana odobrenja za nabavku oružja i municije osumnjičeni Z. Ć. je predao N.N. licima koja su ista upotrebila u prodavnicama "Trim" u  Gornjem Milanovcu i "Lovac AGP" Beograd, poslovna jedinica u Čačku, gde su ova lica kupovala pištoljsku i puščanu municiju različitog kalibra, kao i jedan pištolj.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen falsifikator službenih isprava u Čačku

Izvor: Blic, 29.Jan.2014, 00:56

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje službene isprave, Osnovni javni tužilac u Čačku odredio je danas meru zadržavanja Z.Ć. (51) iz Čačka...Kako je saopštila policija, osumnjičenom se na teret stavlja da je, u svojstvu odgovornog lica DOO "357" iz Konjevića,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.