Pritvor za policajca zbog provala u kuće

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za policajca zbog provala u kuće

KARLOVAC - Hrvatskom policajcu iz Karlovca danas je odrećen jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je izvršio više provala u kuće, oštetivši žrtve za više od 100.000 kuna (oko 13.300 evra).

Policija je otkrila kolegu koji je godinu dana krao iz kuća dok su njihovi vlasnici bili na sahranama svojih bližnjih.

Njega su uhapsili pripadnici Policijske uprave karlovačke jer su ga u srijedu, 3. juna, zatekli u provali u jednu porodičnu kuću, prenose hrvatski mediji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Prema policijskom saopštenju, 29-godišnji policajac je prilikom hapšenja bio van službe i u civilnoj odjeći, a osumnjičen je za ukupno sedam krivičnih djela počinjenih tokom marta, aprila i juna ove, te juna prošle godine.

Odlukom načelnika Policijske uprave uhapšeni policajac udaljen je iz službe do okončanja postupka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Policajac godinu dana krao po kućama u Karlovcu

Izvor: Blic, 06.Jun.2015, 00:12

Hrvatskom policajcu iz Karlovca juče je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je izvršio više provala u kuće, oštetivši žrtve za više od 100.000 kuna (oko 13.300 evra)...Policija je otkrila kolegu koji je godinu dana krao iz kuća dok su njihovi vlasnici bili na sahranama svojih bližnjih...Njega...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.