Pritvor za direktora Agencije za depozit

Izvor: RTS, 10.Maj.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za direktora Agencije za depozit

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana direktor direktoru Agencije za osiguranje depozita Zoranu Obradoviću i još jednom osumnjičenom za primanje i davanje mita.

Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor zbog opasnosti da bi mogli da utiču na svedoke, kao i da ponove krivično delo, kaže portparolka suda Dušica Ristić. 

Obradović i još jedna osoba uhapšeni su jutros u akciji uprave kriminalističke policije.

Agencija za osiguranje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << depozita je saopštila da će održati hitnu sednicu Upravnog odbora, posle koje će Vladi Srbije predložiti kandidata za vršioca dužnosti direktora.

"Do izbora vršioca dužnosti direktora, poslovi Agencije obavljaće se nesmetano", navodi se u saopštenju Agencije za osiguranje depozita.

Agencija za osiguranje depozita osnovana je 25. jula 2005. godine i određena je za naslednika prethodne Agencije za osiguranje depozita, sanaciju, stečaj i likvidaciju banaka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.