Pritvor otmičarima iz Francuske

Izvor: Prva.rs, 16.Mar.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor otmičarima iz Francuske

Sudija za prethodni postupak sinoć doneo je rešenje kojim im je odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogli ometati postupak uticanjem na svedoke, rekla je Tanjugu portparol suda Tanja Koljenšić.
Pritvor im je određen i zbog krivičnog dela koje im se stavlja na teret i zaprećene kazne za to delo, a način izvrsenja krivičnog dela doveo je do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << vođenje krivičnog postupka, navela je Koljenšić.
Osumnjičeni su prethodno saslušani u Tužilaštvu u prisustvu advokata po službenoj dužnosti i tumača za francuski jezik.
Sebastijan Branš, Gorin Branš Aleksija Sandrin i Emilijen Ulijet Kristel se sumnjiče da su izvršili krivično delo otmice, jer su 13. marta oko podne u naselju Braće Jerković oteli maloletnu M.P. upotrebom sile.
Potom su svojim BMW pokušali da napuste Srbiju, ali su sprečeni pravovremenom intervencijom policije.
Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.