Pritvor do 30 dana za 10 osumnjičenih

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor do 30 dana za 10 osumnjičenih

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal, odredio je pritvor do 30 dana za 10 osumnjičenih za zloupotrebe prilikom prodaje regresiranog mineralnog đubriva u pančevačkoj "Azotara", saopštilo je danas Tužilaštvo.

Foto: Ilustracija

Pritvor je određen komercijalnom direktoru u HIP "Azotari" Vladi Krkoviću, direktoru preduzeća "GB Frigologistik" D.O.O. iz Novog Sada Branku Jurišiću, osnivaču i odgovornom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << licu preduzeća "GB Frigologistik" Slavku Guberiniću, odgovornom licu u preduzeću "NS Agronorma" iz Sremske Kamenice Radivoju Božoviću, vlasniku i direktoru preduzeća "Makota" iz Novog Sada Dragiju Stojakoviću.

 

Sudija je odredio pritvor i ovlašćenom licu u preduzeću "MAT" iz Novog Sada Dragiju Popinu, odgovornom licu u preduzeću "Agro bosman"iz Novog Sada Milisavu Filipiću, odgovornom licu u preduzećima "Agro fiš trejd" i "Anos" D.O.O. iz Subotice Saši Ostojiću, direktoru preduzeća "Jokom" iz Beograda Bojanu Joksimoviću i direktorki preduzeća "Polet plus" iz Bora Danojli Matijašević.

 

Tužilaštvo za organizovani kriminal nije predložilo određivanje pritvora direktoru preduzeća "Neno trejd" Zoranu Mijajloviću i direktoru preduzeća "Alero union" iz Vrbasa Savi Roganoviću, s obzirom na sadržinu njihove odbrane, piše u saopštenju.

 

Grupa od 12 osumnjičenih uhapšena je pre dva dana u nastavku akcije pokrenute 24. novembra 2012. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.