Izvor: RTS, 13.Jul.2020, 18:14

Pristalice dela opozicije ispred Centralnog zatvora traže puštanje uhapšenih na protestima

Ispred Centralnog zatvora u Beogradu, danas posle podne na poziv Demoratske stranke okupila se grupa pristalica opozicije sa zahtevom da se puste svi uhapšeni tokom protesta i nereda u Beogradu prošle nedelje.
Oni su nosili transparente sa natpisima "Stop nasilju", "Hapsite lopove, a ne borce"...

Okupljenima se obratio predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, koji je rekao da se solidarišu sa, kako je istakao, nepravedno privedenim građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da žele da pokažu nezadovoljstvo vladanjem institucija u Srbiji. 
Policija je u subotu uhapsila ukupno 42 osobe, kako je naveo direktor policije Vladimir Rebić, zbog vandalizma i nereda na protestima prošle sedmice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest zbog hapšenja demonstranata održan ispred Centralnog zatvora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2020

Završen je protest ispred Centralnog zatvora u Beogradu gde se okupilo nekoliko stotina građana zbog hapšenja učesnika demonstracija prethodnih dana. Učesnici su nosili transparente sa porukama „Bolnice, ne zatvori“, „Stop policijskom nasilju“, „Novac u zdravstvo, ne u policiju“, „Hapsite...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.