Pripreme za samit Trampa i Kima teku dobro: Sastanak u 9 časova po lokalnom vremenu u Singapuru

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme za samit Trampa i Kima teku dobro: Sastanak u 9 časova po lokalnom vremenu u Singapuru

Dvojice lidera okvirno je zakazan za devet časova po lokalnom vremenu u Singapuru

Pripreme za samit američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim Džong Una teku dobro, saopštila je danas Bela kuća.

Pročitajte i:

Kako je navela, sastanak dvojice lidera okvirno je zakazan za devet časova po lokalnom vremenu u Singapuru 12. juna.

Tramp je u petak rekao da je ponovo u planu da se održi njegov sastanak sa Kimom 12. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << juna u Singapuru.

The White House says President Donald Trump's meeting with North Korea's Kim Jong Un is set for 9 a.m. on June 12 in Singapore. https://t.co/tzz0Uajm2C

— KJCT8.com (@KJCTNews8) June 4, 2018

Nakon što se sastao u Beloj kući sa Kim Jong Čolom, bliskim saradnikom severnokorejskog lidera, Tramp je rekao da bi napravio grešku ukoliko bi odustao od samita u Singapuru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.