Priprema za prolećne dane

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priprema za prolećne dane

Prvi sunčani dani najvljuju skori završetak zime što je većinu ljudi izmamilo iz kuća i stanova. Proleće je tu i treba se pripremiti. U saradnji sa urednicima internet prodavnice NonStopShop.rs predlažemo vam nekoliko interesantnih proizvoda, koji će vam narednih nedelja sigurno zatrebati.

Prva stvar o kojoj većina nas razmišlja je kako da poboljšamo svoj izgled i skinemo par "zimskih" kilograma koji su se već odomaćili na našim stomacima, bokovima, zadnjici. Za njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preporučujemo blagu fizičku aktivnost, pravilnu ishranu i naravno, što manje stresa. U tome vam mogu pomoći:

Krostrenažer Energy Fit

Kućna sprava za vežbanje koja angažuje gotovo sve mišićne grupe na telu. Odlična za skidanje viška kilograma i postizanje zavidnog nivoa kondicije.

Redovna cena: 19.340 dinara.

Akcijska cena: 13.960 dinara.

Sklopivi magnetni bicikl sa ra;unarom X-Bike

Magnetni bicikl koji se lako sklapa i posle vežbanja ga možete odložiti na mesto gde ne smeta.

Redovna cena: 13.304 dinara

Akcijska cena: 9.220 dinara

Za one koji bi ipak malo manje da se oznoje, a da smanje masne naslage sa nepoželjnih mesta tu su:

Vibro Sauna - Pojas za masažu

Masažer sa funkcijom saune koji vibracijama rastresa masne naslag, a efekat saune pospešuje razgradnju sala sa željenog dela tela.

Redovna cena: 5.028 dinara

Akcijska cena: 3.628 dinara

Podbradak eliminator

Popularan proizvod kod pripadnica lepšeg pola koji pomaže zatezanju podbratka.

Cena: 1.349 dinara

Anticelulit masažer Manipol

Ovaj masažer vam omogućava da lako tretirate ključna mesta sa masnim naslagama, da se oslobodite opuštenih masnih jastučića u predelu struka, na stomaku, stražnjici, bokovima, rukama, nogama ...

Redovna cena: 4.990 dinara

Akcijska cena: 2.950 dinara

Zdravo pripremanje hrane i umerena ishrana su pored fizičke aktivnosti drugi veoma važan faktor koji će pomoći organizmu da se pripremi za prolećne dane.

Kuhinjska vaga za nutricioniste - Momert 6843

U svojoj memoriji vaga poseduje informacije o 999 najčešće korišćenih namirnica u svakodnevnom životu. Za svaku namirnicu postoji informacija koliko sadrži kalorija, proteina, masti, ugljenih hidrata, holesterola, vlakana i soli. Merenjem neke od namirnica na velikom LCD ekranu će vam se iskazati sve gore navedene veličine za izmerenu masu namirnice. Na taj način ćete moći da pratite koliko čega unosite u organizam i da optimizujete svoju ishranu.

Redovna cena: 4.150 dinara

Akcijska cena: 2.550 dinara

Aparat za kuvanje na pari - Steamer Colossus

Za spremanje hrane bez dodavanja masnoća uz zadržavanje ukusa namirnica.

Redovna cena: 2.690 dinara

Akcijska cena: 2.440 dinara

Bokal za filtriranje vode Akvafor Art

Uklanja nepoželjne čestice i čini vodu iz javnog vodovoda i bunara zdravijom za piće.

Redovna cena: 1.600 dinara

Akcijska cena: 1.360 dinara

I na kraju, eliminišite stres. Ništa bolje od dobre knjige i udobnog kreveta. Opustite se.

Ja, Stiv - Džordž Bim

Knjiga sa izjavama možda najvećeg svetskog vizionara i biznismena u proteklih 10-tak godina. Saznajte kako je razmišljao čovek koji je stvorio Apple, iPhone, iPad, iPod, iTunes, i napravio tehnološku imperiju.

Redovna cena: 499 dinara

Akcijska cena: 399 dinara

Dušek za krevet Baleno Prima 90x200

Jednostavan, zdrav, ortopedski dušek kod koga u je u prvom planu niska cena. Periva navlaka sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom.

Redovna cena: 9.135 dinara

Akcijska cena: 7.299 dinara

Pored ovih proizvoda na NonStopShop.rs možete pronaći još preko 12.000 proizvoda a u toku je i martovska akcija na kojoj se nalazi pedesetak proizvoda po sniženim cenama. Više informacija na linku: www.NonStopShop.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.