Pripejd pogodnosti pozivom na *100#?

Izvor: Blic, 10.Jul.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripejd pogodnosti pozivom na *100#?

Pozovite mts vodič na *100# i prilagodite svoj pripejd broj svojim potrebama.

Brzo i jednostavno proverite stanje računa, aktivirajte neku od aktuelnih promocija, podesite telefon za pristup Internetu, prijem i slanje MMS poruka, dopunite kredit, i pronađite brojne interesantne sadržaje i korisne informacije u mts pripejd vodiču, pozivom na *100#.

Ukoliko ste mts pripejd korisnik, u glavnom meniju pripejd vodiča možete da aktivirate paket 50% popust, koji vam omogućava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da čak 31 dan opušteno razgovarate, dopisujete se i surfujete po Internetu uz 50% niže cene saobraćaja, ili promotivne Internet dodatke, koji se razlikuju po količini saobraćaja i dužini trajanja. Možete da se opredelite za tarifni dodatak Internet 7 dana od 200 MB ili 1 GB, ili Internet 1 dan od 100 MB ili 1 GB.

U okviru opcije Roming paketi možete da aktivirate tarifne dodatke za povoljne razgovore, SMS poruke i Internet u državama Evrope i mreži m:tel Crna Gora, dok vam opcija Dodatno pruža mogućnost da aktivirate Promocije koje nude brojne povoljnosti za pripejd korisnike, aktivirate opcije za Povoljne razgovore – Najdraži broj, Tri omiljena broja i InoCall opciju, dobijete informacije o stanju na računu, datumu važenja pripejd kredita i o eventualnom dodatnom bonus kreditu.

Takođe, u okviru opcije Dodatno na raspolaganju su vam i: Kredit alarm, Friendly dopuna, Dopuna sa platne kartice, usluga Nazovi me, Express dopuna, InoCall voucher i opcija za podešavanje telefona.

Raznovrsne i interesantne sadržaje u mts pripejd vodiču možete da nađete u okviru opcije Zabava. Na raspolaganju su vam: SMS fun, Vesti, Sport, Tekstovi pesama, Quick chat i Informacije. Tu su i SMS čestitke, vicevi, horoskop, značenja imena, Magična kugla, kao i informacije o kursnoj listi i stanju na putevima.

Pozovite *100# i iskoristite pogodnosti koje vam mts pripejd vodič omogućava.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.