Pripadnik SIPE izvršio ubistvo pa samoubistvo

Izvor: RTS, 23.Mar.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnik SIPE izvršio ubistvo pa samoubistvo

Muškarac iz Sarajeva koji je ubio jednu ženu i ranio jednog muškarca, izvršio je samoubistvo dok je policija pokušala da ga uhapsi. Sarajevski mediji prenose da je reč o pripadniku SIPE koji je sa ubijenom bio u ljubavnoj vezi.

Pripadnik Agencije za istrage i zaštitu (SIPA), Rasim Pljevljak (42) iz Sarajeva, koji je u centru ovog grada ubio Sadetu Alomerović (34), a njenog brata Sameda (32) ranio, izvršio je samoubistvo dok je policija pokušavala da ga uhapsi, potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je policija, a prenosi portal Klix.ba.

Pljevljak je pucao iz automobila u ulici Patriotske lige. U pucnjavi je ubijena Sadeta Alomerović, za koju se veruje da je sa ubicom bila u ljubavnoj vezi, a ranjen je njen brat koji je prebačen u Klinički centar.

Kako saznaje Dnevni avaz, na mestu obračuna, osumnjičeni je došao ispred zgrade u kojoj žive Alomerovići.

Sadeta Alomerović je izašla napolje i, prema rečima očevidaca, rekla da neće da nastavi vezu s njim. Potom je za njom izašao brat Samed kako bi video šta se dešava.

U tom momentu napadač je pucao, a posle toga pobegao automobilom u nepoznatom pravcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.