Prioritet – plan generalne regulacije Panteleja (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 20.Mar.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prioritet – plan generalne regulacije Panteleja (VIDEO)

Plan generalne regulacije područja gradske opštine Pantelej jedna je od najbitnijih stvari za normalno funkcionisanje ove lokalne samouprave, rečeno je danas na 15. zasedanju Skupštine GO Pantelej. Osim glasanja za predloge o uređenju zemljišta koje gradska skupština treba da usvoji na dnevnom redu ovog zasedanja, opštinski odbornici odlučivali su i o smenama pojedinih članova komisija i imenovanju novih.
Uređenje opštinskog zemljišta Gradske opštine Pantelej i detaljna planska regulacija stavka je koja se stalno dopunjuje i uređuje. Ovoga puta, odbornici skupštine GO Pantelej na tu temu raspravljaju na predlog i zahtev meštana ove opštine.
Na dnevnom redu 15. zasedanja u razmatranje su uzeti i predlozi o razrešenju zamenika člana opštinske izborne komisije, ali i razrešenju člana komisije za Komunalnu infrastrukturu. Osim toga, smenjeni su i članovi saveta Mesne zajednice „Malča“.
U skupštini Gradske opštine Pantelej, rečeno je da će se i u narednom periodu truditi da u saradnji sa građanima rešavaju probleme, i bore se i utiču na ravnomerni razvoj svih delova teritorije ove opštine.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.