Prinudno sleteo jordanski avion

Izvor: RTS, 15.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prinudno sleteo jordanski avion

Putnici jordanske aviokompanije, čiji je avion danas prinudno sleteo na beogradski aerodrom, nastavili let za London.

Avion jordanske kompanije "Royal Jordanian" poleteo je za za London u 22.10 časova, rekao je menadžer za odnose s javnošću Aerodroma Nikola Đukić.

Svi putnici su se bezbedno ukrcali u drugi avion iste aviokompanije i nastavili prvobitno započeti let na relaciji Aman - London. 

Jordanski avion tipa "Erbas A310-300" u 14.38 sati prinudno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", posle prijave da je došlo do dekompresije u putničkoj kabini.

U avionu je bilo 154 putnika i 14 članova posade.

Avion je na beogradski aerodrom bezbedno sleteo, svi putnici su prešli u aerodromsku zgradu, gde im je pružena sva potrebna pomoć, kao i informacije o nastavku putovanja.

Da podsetimo, putnički avion nemačke čarter komapnije "XL" zbog požara na motoru, prinudno je sleteo 18. oktobra na beogradski aerodrom.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.