Prinudno sletelo sedam francuskih borbenih aviona

Izvor: B92, 19.Maj.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prinudno sletelo sedam francuskih borbenih aviona

Sedam francuskih borbenih mornaričkih aviona, koji su bili na trenažnom letu, moralo je prinudno da sleti u severnoj Indoneziji zbog lošeg vremena.

Komandant lokalne vazduhopolovne baze Hendro Arief rekao je da se sedam borbenih aviona bezbedno spustilo u bazu Sultan Iskandar Muda u provinciji Aće, 90 minuta posle poletanja sa nosača aviona Šarl de Gol u Indijskom okeanu, prenela je agencija AP.

Avioni su imali trenažni let van teritorije Indonezije, kada su zbog loših vremenskih prilika, tokom povratka na nosač aviona, bili primorani da slete, dodao je Arief.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prinudno sletelo sedam francuskih borbenih aviona

Izvor: RTS, 19.Maj.2019

. Sedam francuskih borbenih mornaričkih aviona, koji su bili na trenažnom letu, moralo je prinudno da sleti u severnoj Indoneziji zbog lošeg vremena.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.