Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prinsova porodica zatražila od Trampa da ne koristi njegove pesme

Porodica pokojnog Prinsa zatražila je od predsednika Donalda Tramp da ne koristi pesme muzičara tokom političkih mitinga, kao što je to bio slučaj.

"Prinsovi naslednici nisu nikada dali predsedniku Trampu ili Beloj kući dozvolu da koriste njegove pesme i traže da to odmah prekinu", naveo je na Tviteru Prinsov polubrat Omar Bejker.

Lokalni mediji u SAD preneli su da je Trampov tim u nekoliko navrata na skupovima puštao najpopularniju Prinsovu pesmu "Purple Rain".
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Prins je još jedan na spisku muzičara koji ne žele da se njihove pesme koriste na političkim skupovima.

Mnogi muzičari su za vreme kampanje za predsedničke izbore u SAD 2016. osudili upotrebu njihovih pesama, među kojima grupe "Roling stons", "Aerosmit", "Kvin" kao i pevači Adel i Nil Jang.

Porodica Lučana Pavarotija, jednog od najpoznatijih tenora, kritikovala je Trampov izborni štab koji je koristio ariju Pučinija "Nešum Dorma" u izvođenu operskog pevača.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.