Princeza Kejt: Imala sam savršen prirodni porođaj

Izvor: Kurir, 06.Sep.2013, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princeza Kejt: Imala sam savršen prirodni porođaj

Kejt je želela prirodan porođaj, a na svojoj strani imala je najbolju moguću medicinsku negu, ali i genetiku

Manje poznata činjenice o rođenju britanskog princa Džordža su da se njegova majka Kejt pohvalila prijateljima da je imala savršen prirodni porođaj, ali i da je frizerka vojvotkinje od Kembridža bila u pripravnosti mesec dana pre rođenja malog naslednika britanskog trona.

"Kraljevski tretman" koji je Kejt dobila tokom trudnoće i rađanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << deteta, svakako su faktori koji su uticali na to da se mlada majka samo nekoliko sati nakon porođaja pojavi pred ljudima i izgleda savršeno. U najnovijem izdanju časopisa "Veniti Fer" objavljeno je da je porođaj vojvotkinje od Kembridža bio savršen, odnosno da majka budućeg britanskog monarha nije imala nikakvih problema i da se sve odvijalo prirodno i normalno.

Kako se navodi, ona je sa nekima od svojih najbližih prijateljica podelila svoja iskustva sa rođenjem deteta  i svoj porođaj opisala kao „savršen“. Kejt je želela prirodan porođaj, a na svojoj strani imala je najbolju moguću medicinsku negu, ali i genetiku. I sama vojvotkinja od Kembridža na svet je došla sasvim prirodno, a njena majka Kerol imala je jednostavan porođaj bez komplikacija.

Džordž Braun, dugogodišnji prijatelj porodice Midlton, sa javnošću je podelio svoje sećanje na Kejtino rođenje. "To što se Kerol lako porodila uopšte nije došlo kao iznenađenje jer je bila sposobna i snalažljiva. Na ulogu majke odmah se navikla i sećam se da sam jednom otišao u posetu dok je dojila Kejt, i iako je beba bila stara samo par dana, Kerol je delovao kao neko ko savršeno dobro zna šta radi. Kejt je bila ljupka beba koja uopšte nije mnogo plakala, verovatno zato što je Kerol bila tako opuštena u ulozi majke", kaže Džordž Braun.

U ovom članku navodi se i da je Kejt fotografisana kada je u ranim časovima jutra ušla u bolnicu u mnogo manje glamuroznom izdanju nakon porođaja, ali da su mediji odlučili da iz poštovanja prema majci novog princa ove fotografije ne puste u javnost.

Kada se posle porođaja Kejt pojavila pred fotografima izgledala je besprekorno, a za ovo je zaslužna njena frizerka Amanda Kuk Taker, koja je čitav mesec pre porođaja bila u pripravnosti. Amanda je stigla u bolnicu zajedno sa asistentkinjom koja je bila zadužena za to da vojvotkinji donese nekoliko haljina od kojih je trebalo da odabere jednu za svoje prvo javno pojavljivanje u ulozi majke trećeg  naslednika trona.

Kejt je za prinčevo predstavljanje izabrala svetlo plavu haljinu na tufne, jer nije bilo moguće saktriti još veoma vidljivu trudničku izbočinu na stomaku, ali Veniti Fer navodi da je vojvotkinja u tom momentu još bila vrlo emotivna i nestabilna, a vodeću ulogu u njenom smirivanju imao je njen pribrani suprug Vilijam.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.