Princ Vilijam (već) na udaru javnosti

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2011, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Vilijam (već) na udaru javnosti

Britanci su u nedavno sprovedenoj anketi proglasili princa Vilijama za najgore odevenog muškarca u zemlji. Ova anketa je pokazala da je Dejvid Bekam za svoje sunarodnike još uvek najveća ikona stila.

Slavnog fudbalera sa trona najbolje obučenih Britanaca nije uspeo da pomeri ni Robert Patinson, čija popularnost nezaustavljivo raste. Princu Vilijamu se zameraju uniformiranost i nemaštovitost, jer se ne izvlači iz majica i dosadnih jakni.

Portparol lanca "Pikoks", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je sproveo istraživanje, kaže da bi princ trebalo da bude odvažniji kad je odevanje u pitanju. U tome bi mu mogla pomoći i njegova supruga Kejt, čiji stil Britanci naveliko hvale.

Na listi 10 najgore obučenih muškaraca našli su se i Vilijamov otac princ Čarls, ali i Rod Sjuart i Simon Kouel.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.