Princ Vilijam se sastao sa Bajdenom

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 00:48

Princ Vilijam se sastao sa Bajdenom

Princ Vilijam pozdravio je danas predsednika SAD Džozefa Bajdena na obali u Bostonu u sklopu višednevne posete članova britanske kraljevske porodice SAD.

Putovanje u SAD, kako bi istakli zalaganje za rešavanje globalnih ekoloških izazova koje je počelo u sredu, prvo je putovanje u inostranstvo Vilijama i njegove supruge Kejt kao princa i princeze od Velsa, a nakon smrti kraljice Elizabete u septembru , preneo je Rojters.

Vilijam se sastao popodne sa Bajdenom na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obali u Bostonu, po hladnom vremenu. Oni su kratko prošetali pre privatnog sastanka u biblioteci Džona F. Kenedija. Očekuje se da će njih dvojica razgovarati izmedju ostalog o zajedničkim klimatskim ciljevima i davanju prioriteta pitanjima mentalnog zdravlja, rekla je portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer novinarima pre sastanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.