Princ Hari javno otkrio čega se plaši

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2014, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari javno otkrio čega se plaši

Britanski princ Hari priznao je da ima veliki strah od javnih nastupa i da svaki put kada treba da se obrati ljudima postane užasno nervozan.

"Moja tajna je, verovali ili ne, da postajem užasno nervozan pre javnog obraćanja bez obzira na to koliko ima ljudi u publici. Uprkos tome što se smejem i šalim sve vreme, postajem užasno nervozan, pa čak i anksiozan, pre nego što uđem u sobu gde ima mnogo ljudi", rekao je princ Hari.

On je snimio i video o svojoj tajni, kao i mnogi drugi poznati, među kojima su pevačice Nikol Šercinger i Paloma Fejt, u svrhu podrške kampanji Sentebalea. Video je objavljen na Svetski dan borbe protiv AIDS-a 1. decembra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.