Princ Hari i Megan će dobiti bebu na proleće

Izvor: Beta, 15.Okt.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari i Megan će dobiti bebu na proleće

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan dobiće bebu na proleće 2019, saopštila je danas njihova rezidencija Kensingtonska palata."Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imaju zadovoljstvo da saopšte da vojvotkinja čeka bebu i da treba da se porodi na proleće 2019", navodi se u saopštenju Palate.Princ Hari i njegova supruga Megan stigli su danas u Sidnej na početku turneje po zemljama Pacifika, prvog velikog putovanja od venčanja u maju.Pored Australije britanski par će posetiti Fidži, Tongu i Novi Zeland, članove Komonvelta.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Megan i Hari: Vojvotkinja od Saseksa očekuje bebu

Izvor: Radio 021, 15.Okt.2018

Vojvotkinja od Saseksa bi trebalo da se porodi u proleće, javljaju iz Kensingtonske palate...EPAVojvoda i Vojvotkinja su poslednji put viđeni na venčanju princeze Judžini..Vojvotkinja od Saseksa je trudna i trebalo bi da se porodi narednog proleća, javljaju iz Kensingtonske palate...Vest je objavljena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.