Princ Hari dobio samo ukor od kraljice

Izvor: Mondo, 24.Avg.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari dobio samo ukor od kraljice

Nakon što su se fotografije gologuzog princa pojavile na internetu, njegova baka Elizabeta II i otac Čarls ukorili su nestašnog princa zbog nepristojnog ponašanja.

Hari je priznao da ga nije sramota i da mu nije žao, ali da se oseća malo kretenski.

Ovo nije prvi Harijev nestašluk o kome su mediji “brujali” i po nekoliko dana.

Kada je imao 20 godina, mladi Hari je obukao nacističku uniformu i tako obučen otišao na zabavu.

Odmah potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je priznao da voli povremeno da zapali džoint, jer ga opušta, a “travu” je opisao kao “veoma zanimljivu”.

Kraljevska porodica se nakon objavljenih fotografija, nije obratila naciji, ali je procurela informacija da se kraljica baš iznervirala.

Advokati kraljevske porodice su odmah zapretili svim medijima tužbama, ako ne povuku fotografije golog naslednika britanske krune.

Kako pišu strani mediji, Harijevi advokati su objasnili da je to zadiranje u privatnost, jer su fotografije nastale u njegovom apartmanu, a ne na javnom mestu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.