Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Čarls biće i princ Transilvanije?

Britanski princ Čarls dobio je ponudu da postane i princ Transilvanije! Gradska uprava grada Alba Julija saopštila je da je princu počasna titula ponuđena zbog njegovog promovisanja Transilvanije i zato što je „Veći Rumun od mnogih Rumuna“.

Dosada nije stigao odgovor na ponudu. Sin britanske kraljice Elizabete Druge, 68-godišnji  Čarls, koji se hvalio da je u dalekom srodstvu sa legendarnim transilvanskim princom Vladom Drakulom preko žene svog pradede kralja Džordža >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Petog, posjećuje Rumuniju gotovo svake godine, a poslednji put je bio u trodnevnoj posjeti prošlog mjeseca.

Britanski princ u Transilvaniji poseduje dve kuće stare 400 godina i navodno je „opčinjen“ tim krajem i njegovom prirodom.

Čarls već ima dosta titula, uključujući i titule princa od Velsa, erla od Čestera, vojvode od Kornvola, vojvode od Rotseja, erla od Kerika, barona od Renfrua, lorda Ostrva i princa i velikog upravitelja Škotske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ŠOKANTNO PRIZNANJE: Čarls postao princ Translilvanije

Izvor: Kurir, 14.Apr.2017

...BUKUREŠT - Britanski princ Čarls juče je dobio ponudu da preuzme jednu od titula svog pretka, vlaškog vojvode Vlada III Cepeša Drakule i postane princ Transilvanije..Gradska uprava grada Alba Julija saopštila je da je britanskom prestolonasledniku počasna titula ponuđena zbog njegovog promovisanja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.