Primera: Mesi ne voli komšije

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2014, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Mesi ne voli komšije

Fudbaleri Barselone savladali su posle preokreta Espanjol sa 5:1, u derbiju Katalonije odigranom u okviru 14. kola španske Primere. Blistao je trostruki strelac Lionel Mesi, koji je postao najbolji strelac u istoriji duela Barselone i Espanjola, pošto je postigao 12 golova u 16 utakmica.

Samo je nebo granica: Lionel Mesi

 

Takođe, Mesi je ovim het-trikom došao do brojke od 402 pogotka za katalonski tim, računajući i prijateljske mečeve.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Espanjol je dobro krenuo i poveo u 13. minutu preko Serhija Garsije, ali to kao da je naljutilo pulene Luisa Enrikea. Mesi je nekoliko sekundi pred odlazak na veliki odmor izjednačio, a potom u drugom delu meča nastavio u istom ritmu.

 

Samo pet minuta trebalo mu je da dovede Barselonu u vođstvo, a zatim je u 53. Pike povisio na 3:1. U finišu meča Pedro je 77. minutu i ponovo Mesi (81) dotukli rivala.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) LJUDI MOJI, ŠTA JE OVO: Ronaldo i Mesi postigli het-trik u istoj sekundi!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2014, 20:25

Ronaldo i Mesi su do het-trika 14. kolu Primere stigli u istom minutu i istoj sekundi. Oba fudbalera su svoje treće golove postigli u 80. minutu i 48. sekundi utakmica protiv Selte i Espanjola..MADRID, BARSELONA - Fudbaleri Reala Kristijano Ronaldo i Barselone Lionel Mesi postigli su het-trikove za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.