Priliči li ovo jednoj dami? Vesna Dedić golog stomaka, otkrila i više nego što treba FOTO

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Feb.2023, 08:17

Priliči li ovo jednoj dami? Vesna Dedić golog stomaka, otkrila i više nego što treba FOTO

Stajling Vesne Dedić ostavio je sve bez teksta
Vesna Dedić unedavno je oduvala 55 svećica sa rođendanske torte, i godine uvek sa ponosom ističe iako se čini da trenutno proživljava drugu mladost. Uspešna je na svim životnim aspektima, pa odiše samo pozitivnom energijom i tome svedoče svi koji su nedavno bili u njenom prisustvu. To je pokazala i pre nekoliko dana kada je bila gošća na glamuroznom događaju koji je organizovala njena koleginica Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Kilibarda povodom nove kolekcije njenog brenda nakita KI, a na kojoj je stajling Vesne Dedić privukao sve poglede.
Pročitajte: Donela je radost u dom, slika bebe oduševila – Vesna Dedić preplavljena emocijama zbog ćerke Lenke FOTO
Foto: Ata pictures

Poznato je da mnogima da spisateljicu krasi vedar duh koji je na neki način postao i njen zaštitni znak te je gotovo uvek sa širokim osmehom i u veoma dobrom raspoloženju možemo videti na gradskim dešavanjima, dok ni komplimenti na račun njenog odličnog izgleda ne izostaju. Kada se pojavila na koktelu u prestižnom prestoničkom hotelu, na trenutak kao da je sve stalo, jer stajling Vesne Dedić koji je ovom prilikom ponela može se slobodno reći bio je zvezda večeri.
Pročitajte: Vesna Dedić podelila tužne vesti, porodica slomljena zbog gubitka – Dete, pratili smo te kako odrastaš
Foto: Ata pictures

Savršenom odevnom kombinacijom koju bi se retko koja dama njenih godina odvažila da ponese, voditeljka je zablistala u punom sjaju i osim toga što je pokazala hrabrost odenuvši kombinezon u mladalačkom fazonu sa prorezima na bokovima i stomaku, književnica je oduševila svojom izvajanom figurom o kojoj očito i te kako vodi računa.
Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje
AUTOR: SVET
IZVOR: Memoir.rs
FOTO: Ata pictures




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs



Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.