Prilazi zimskim turističkim centrima prohodni

Izvor: B92, 14.Feb.2021, 10:00

Prilazi zimskim turističkim centrima prohodni

JP "Putevi Srbije" saopštilo je danas da su prilazi zimskim turističkim centrima prohodni.

Skreće se pažnju na prevoje i kritične deonice na putnim pravcima, na kojima se savetuje maksimalan oprez u vožnji i obavezno korišćenje zimske opreme: Podbukovi - Kosjerić - Požega - Arilje - Divljaka, Bačevci-Mrčića most prevoj Kaona, Divčibare - Tometino Polje - Sastavci, Divčibare-Tometino polje.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putnim pravcima:

- Jošanička Banja - Kopaonik

- Kraljevo (Kovanluk) - Brezna - Goč

- Kopaonik - Rudnica

Na auto-putu E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, u smeru Beograd - Šid, do 24. februara od 7 do 17 časova, radovi na postavljanju odbojne ograde. Radovi će se izvoditi u razdelnom pojasu (levi kolovoz), zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati u voznoj saobraćajnoj traci.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova:

- na graničnim prelazima Kelebija i Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prilazi zimskim turističkim centrima prohodni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2021

JP "Putevi Srbije" saopštilo je danas da su prilazi zimskim turističkim centrima prohodni...Skreće se pažnju na prevoje i kritične deonice na putnim pravcima, na kojima se savetuje maksimalan oprez u vožnji i obavezno korišćenje zimske opreme: Podbukovi - Kosjerić - Požega - Arilje - Divljaka,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.