Prikupljen novac za samohranu majku sa četvoro bolesne dece

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljen novac za samohranu majku sa četvoro bolesne dece

BEOGRAD - U beogradskom kafiću “Iron“ prošlog vikenda održano je humanitarno veče, tokom koje je prikupljeno više od 800 evra za Draganu Jović, samohranu majku iz Obrenovca koja živi sa četvoro teško bolesne dece.

Dragana Jović živi sa tri ćerke i sinom. Deca imaju kvadriparezu, odnosno delimičnu oduzetost ruku i nogu. Nisu u mogućnosti da rade, žive kao podstanari i to samo od Draganine minimalne plate.

Na osnovu kratke priče o njima, emitovane na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << RTS, u klubu "Iron" organizovana je licitacija na kojoj su posetioci za određenu sumu novca, deo večeri u kafiću mogli da provedu sa konobarima i hostesama, a deo sredstava obezbedili su sponzori - prijatelji kluba.

- Strašno mi je drago da se danas u Srbiji neko angažuje da pomogne ljudima koji silom prilika nemaju novca. Koliko mogu i ja ću pomoći, rekao je Vladimir Bjelajac učesnik akcije.

Isti motiv imala je i Dragana Kandić, takođe učesnica, koja je odlučila da svoj džeparac da u humanitarne svrhe. Hostese ovog kluba Mirjana i Kristina imale su isti motiv - kako da pomognu samohranoj majci sa teško bolesnom decom.

Organizatori ove humanitarne večeri zadovoljni su, jer je prikupljeno više novca nego što su očekivali .

- Deo sredstava obezbedili su sponzori, ali i naši zaposleni koji su se odrekli svojih dnevnica. Sakupili smo više od 800 evra, koje ćemo sutra uručiti porodici Jović, kaže Miljana Radmilović iz kafića "Iron".

Povezane vesti: Roditeljskoj kući treba veš mašina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.